Dagspress.se är en tjänst från TU, mediehusens branschorganisation i Sverige. Här finns information om dagstidningar som är medlemmar hos TU och innefattar både morgon- kvälls- och gratistidningar samt tidningarnas webbplatser.

Medier i SverigeLiten

SAMARBETE MED TS

Medie- och prisuppgifterna i tidningsdatabasen ovan uppdateras i samarbete med TS Mediefakta.

TS reviderar, enligt överenskomna regelverk, svenska medier och ger mediemarknaden opartiskt granskad och sammanställd information.

TS-Mediefakta

Meg13 - Mediedagarna i Göteborg 7-8 mars 2013

Meg13 är mötesplatsen för alla som vill vara med och forma framtidens medielandskap. Under två dagar möts journalister, marknadschefer, chefredaktörer, säljare, verkställande direktörer och medieprofiler på Svenska Mässan i Göteborg för att utbyta tankar och idéer om medierna i nutid och framtid.

Årets tema är Parallella verkligheter. Bland annat gästas Meg13 av den amerikanska komikern Lizz Winstead, en av skaparna av The Daily Show, som diskuterar satirens roll i granskningen av makthavare, Jon Farrar från BBC World berättar om arbetet med synkroniserade, globala tv-händelser, MedieAkademins Förtroendebarometer avslöjar vilka medier, varumärken och institutioner vi litar på, Cirkus Cirkörs Tilde Björfors diskuterar hur ledarskap i den snabbrörliga medievärlden bör se ut, och mycket, mycket mer.

På Meg-festen den 7 mars blir det premiär för utdelningen av MegAward, en utmärkelse som tilldelas den person eller organisation som stått för årets innovation i mediebranschen. Läs mer om nominering och tävlingsregler här.

Tidningsutgivarna (TU) är tillsammans med Bok&Bibliotek och Medieakademin initiativtagare till Mediedagarna i Göteborg, och arrangerar egna seminarier. TU:s årsmöte äger också rum under Meg13.

Anställda på TU:s medlemsföretag har rabatterat pris t o m 15 februari - länk till information här.

Länk till Meg 13!

meg13

 

 

Share Link: Dela länk: Google Yahoo MyWeb Facebook Myspace