Dagspress.se är en tjänst från TU, mediehusens branschorganisation i Sverige. Här finns information om dagstidningar som är medlemmar hos TU och innefattar både morgon- kvälls- och gratistidningar samt tidningarnas webbplatser.

Medier i SverigeLiten

SAMARBETE MED TS

Medie- och prisuppgifterna i tidningsdatabasen ovan uppdateras i samarbete med TS Mediefakta.

TS reviderar, enligt överenskomna regelverk, svenska medier och ger mediemarknaden opartiskt granskad och sammanställd information.

TS-Mediefakta

TU Marknadsinsikt september 2014

I detta nummer av Marknadsinsikt har vi två prognoser, både en svensk och en internationell. Dessutom en inblick i norrmännens syn på den norska dagstidningsmarknaden framöver.

Nu under denna strålande höst kommer ett antal intressanta konferenser att hållas. Först ut är INMAs europeiska mediekonferens i Tallinn den 8 till 10 oktober. Mycket fokus på data, både big och small. Sedan är det dags för WAN-IFRAs World Publishing Expo i Amsterdam den 13 till 16 oktober. Här finns tre olika spår för den intresserade, fokus på redaktionen, mobilen eller tryckeriet. Själva har vi redan börjat dra samman intressanta talare till MEG15 i Göteborg den 5 och 6 mars.

Uppdatera dig om de aktuella mediehusrelaterade branschtrenderna, affärslösningarna, mediekonsumtionen och förändringarna på annonsmarknaden.

pdfHämta senaste Marknadsinsikt här.

Share Link: Dela länk: Google Yahoo MyWeb Facebook Myspace