Dagspress.se är en tjänst från TU, mediehusens branschorganisation i Sverige. Här finns information om dagstidningar som är medlemmar hos TU och innefattar både morgon- kvälls- och gratistidningar samt tidningarnas webbplatser.

Medier i SverigeLiten

SAMARBETE MED TS

Medie- och prisuppgifterna i tidningsdatabasen ovan uppdateras i samarbete med TS Mediefakta.

TS reviderar, enligt överenskomna regelverk, svenska medier och ger mediemarknaden opartiskt granskad och sammanställd information.

TS-Mediefakta

KIA-index i nytt samarbete för en gemensam sociodemografisk valuta på nätet

I samarbete med danska AudienceProject kommer nu KIA-index kunna klä på alla de stora och små kommersiella webbplatserna i Sverige som listas på KIA-index med ny efterlängtad personprofilsdata. Detta utöver befintlig data såsom bland annat antal besök och sidvisningar för att man skall kunna få en bättre helhetsbild.

– Webben är under konstant förändring och KIA-index måste följa med de trender som gäller. Vi har därför bestämt oss för att skapa en möjlighet att addera ännu mer data till alla sajter som är listade på KIA-index. Inom en snar framtid kommer vi att kunna ha en gemensam individvaluta kopplad till vår besöksstatistik, förutsatt att de som är listade på KIA-index lägger till detta, säger Peter Mackhé Tf chef KIA-Index.

Läs mer här >>

 

 

Share Link: Dela länk: Google Yahoo MyWeb Facebook Myspace