Dagspress.se är en tjänst från TU, mediehusens branschorganisation i Sverige. Här finns information om dagstidningar som är medlemmar hos TU och innefattar både morgon- kvälls- och gratistidningar samt tidningarnas webbplatser.

Medier i SverigeLiten

SAMARBETE MED TS

Medie- och prisuppgifterna i tidningsdatabasen ovan uppdateras i samarbete med TS Mediefakta.

TS reviderar, enligt överenskomna regelverk, svenska medier och ger mediemarknaden opartiskt granskad och sammanställd information.

TS-Mediefakta

TS Mediefakta presenterar nya siffror

Idag publiceras TS-upplagorna 2015. Alla aktuella siffror, oavsett plattform, finns tillgängliga för planering och analys i TS Webbtjänst. Läs mer på TS Mediefakta.

IRM: Digitala medier ökar med 470 miljoner kr

Institutet för reklam- och mediestatistik presenterar nu utfallet för andra kvartalet 2015. Tillväxten är fortsatt svagt positiv på 0,8 procent relativt samma kvartal 2014 och investeringarna uppgår därmed till drygt 8,4 miljarder kr i årets andra kvartal.

Årets Dagstidning och Mommapriset 2015

Årets Dagstidning är den årligen återkommande tävlingen för dagspressen och dess mediehus. Arrangörer är tidningen Medievärlden tillsammans med TU. I samband med Årets Dagstidning introducerar för första gången Utgivarna ett pris som går till årets utgivare – Mommapriset.

Nytt annonspaket - CityStorstad

Grunden i det nya paketet CityStorstad blir Citypaketet, som byggs på med Expressen och tidningar i Stampen- och EK-koncernen, skriver Medievärlden i sitt nyhetsbrev.

IRM: Mediemarknaden andra kvartalet

Mediemarknaden fortsätter att växa under det andra kvartalet. Tillväxten skrivs till 1,9 procent relativt samma period i fjol och omsättningen är 8,3 miljarder kronor, skriver IRM (Institutet för Reklam- och Mediestatistik) i ett pressmeddelande.

Underkategorier