Välkommen till dagspress.se!

En tjänst från Tidningsutgivarna (TU)

Dagspress.se är webbplatsen där du hittar information om dagstidningar som är medlemmar i branschorganisationen Tidningsutgivarna. Det innefattar både morgon- kvälls- och gratistidningar samt tidningarnas webbplatser.

Sajten innehåller allmän information för t ex reklambyråer, för er som annonserar i dagstidning, samt för allmänheten som är intresserad av vår dagstidningsbransch.

Branschorganisationen Tidningsutgivarna (TU) arbetar för fria och konkurrenskraftiga medier för ett öppet och demokratiskt samhälle. Våra medlemmar är utgivare av morgon- och kvällstidningar, gratistidningar, har tv- och radiostationer, publicerar webbsajter, driver försäljnings- och medieutvecklingsbolag med mera. Vi arbetar med att stärka våra medlemmars olika verksamheter.

TU ingår i Utgivarna som är en intresseorganisation för publicistiska medieföretag i Sverige. Övriga medlemmar i Utgivarna är Nyhetsbolaget TV4, Sveriges Television, Sveriges Radio, Utbildningsradion och Sveriges Tidskrifter.

Se kontaktinfo till TU här!

Vår karta och informationen under Medieverktyg är ett samarbete mellan Tidningsutgivarna och Kantar Sifo/Mediafacts. Här visar vi grunduppgifter från Mediafacts – en analysplattform med data från Kantar Sifo, TS och comScore. TS Mediefakta AB reviderar svenska medier, och ger mediemarknaden opartiskt granskad och sammanställd information om upplagor, distribution, webbtrafik, digitala nyhetsbrev, databaser, annonspriser, hushållstäckning med mera.

Är det något du undrar över, har synpunkter på eller annat du behöver hjälp med, kontakta oss gärna.

Kajsa Holm
Analytiker
Tel: 08-692 46 34
Mobil: 070-774 44 34
E-post: kajsa.holm@tu.se

Bodil Gidlund
Projektsamordnare
Tel: 08-692 46 45, 070-823 07 67
E-post: bodil.gidlund@tu.se